Hotel Aegean Plaza

Hotel Aegean Plaza     

Recomandat de agentie

Hotelul Aegean Plaza este situat in statiunea Kamari, la 4 km de aeroport si la numai 30 m de faimoasa plaja cu nisip negru.
Hotelul a fost construit in 2001- 2002 si renovat in anul 2008, combinand stilul arhitectural specific insulei cu facilitatile moderne si luxoase.

Facilitatile camerelor: Hotelul dispune de 120 de camere spatioase,elegante si confortabile, ideale pentru familii, dotate cu: aer conditionat, telefon, televizor cu satelit, seif, uscator de par, balcon sau terasa cu vedere la piscina.
Suitele au mobila moderna, un living room spatios si confortabil, aer conditionat, telefon direct, televizor cu satelit, seif, uscator de par, balcon sau terasa cu vedere la piscina.

Piscina: piscina principala cu jacuzzi, piscina pentru copii.

Alte facilitati: Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24 ore, room service, spalatorie,  servicii de secretariat, birou de schimb valutar, acces internet, lobby elegant si spatios cu televizor, restaurant A la carte, pool/ snack bar.

In plus oaspetii hotelului pot practica o serie de activitati sportive sau pot utiliza centrul fitness.

Website: www.aegeanplaza.gr
          

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessPlaja in apropiereRoomserviceServicii curatatorieUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Adauga opinie hotel