Hotel Akka Antedon

Hotel Akka Antedon      

Recomandat de agentie

Turci -Kemer-Antalya

Hotelul Akka Antedon este situat in zona Beldibi - Kemer, la 45 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul localitatii Kemer, in mijlocul unei paduri de pini, intr-o zona unde se imbina armonios muntele si marea. Desfasurat pe o suprafata totala de 90 000 mp, hotelul Akka Antedon dispune de o plaja proprie cu nisip si pietricele.

Hotelul Akka Antedon a fost construit in anul 2005 si este impartit in 2 corpuri de cladire, ambele de 4 etaje: Main Building si Family Block si dispune de urmatoarele tipuri de camere:
Main Building:
• 340 camere standard - maxim 3 persoane, o suprafata intre 30–42 mp;
• family dublex – 2 camere - pe fiecare nivel dormitor, 2 bai, maxim 4 persoane, o suprafata intre 52–63 mp;
• 10 dublex suite – 2 nivele -pe fiecare nivel - dormitor, 2 bai, maxim 4 persoane, o suprafata intre 61–98 mp;
• 8 junior suite – 2 camere - living, dormitor, maxim 2 persoane, o suprafata de 45 mp;
• 2 King suite - living, dormitor, birou, bucatarie, sauna, jacuzzi pe terasa, terasa cu o suprafata de 126 mp, vedere la mare, maxim 2 persoane, o suprafata de 278 mp;
• 5 camere pentru persoane cu handicap.
Family Block:
• 58 camere family – 2 camere - 2 dormitoare, 2 bai , maxim 4 persoane, o suprafata intre 40–52 mp.

Hotelul Akka Antedon este gata sa ofere oaspetilor sai servicii de calitate, servicii de animatie deosebite, pentru a realiza o vacanta memorabila.
Din punct de vedere al animatiei, hotelul Akka Antedon ofera clientilor: spectacole organizate in amfiteatru, activitati surprinzatoare seara, muzica live, etc.
Deviza restaurantelor din hotel este de a oferi oaspetilor un adevarat festin culinar, punand la dispozitie de la traditionala bucatarie turca pana la cele mai renumite produse din bucataria internationala.

Pentru cei mici sunt disponibile: bufet, piscina (mini-tobogan), loc de joaca, mini - club (4–7 ani), midi-club (8–12 ani), baby-sitter (contra cost).

Hotelul Akka Antedon dispune de o multitudine de facilitati, la dispozitia turistilor: restaurant principal, 4 restaurante a la carte - turcesc, italian, pescaresc, international, cu rezervare, contra cost; meniuri dietetice, 8 baruri, 2 piscine exterioare, piscina acoperita, 3 tobogane de apa, cinema, cabinet medical, centru-SPA, spalatorie, curatatorie chimica, galerii comerciale, etc.

In cadrul complexului Akka Antedon exista diverse posibilitati de petrecere a timpului liber, pentru a combina o vacanta de relaxare cu momente active: sala-fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, badminton, mini-fotbal, 2 terenuri de tenis, canoe, programe de animatie, discoteca.

Vacanta/sejur Turcia Charter

Sistem de masa: Ultra All Inclusive

Website: www.akkahotels.com

 Vizualizare harta marita

Adauga opinie hotel