Hotel Al Manzil & Qamardeen

Hotel Al Manzil & Qamardeen     

Situat in apropiere de Dubai Mall si Burj Khalifa, la doar 10 minute distanta, hotelul contruit in stil boutique este un amestec de design contemporan si decor arab.

Camerele hotelului sunt luxos decorate si dispun de: bai cu pereti de sticla, ecran LCD, acces la internet, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, telefon, halat si papuci de baie, aer conditionat.
 
In cadrul restaurantului Esca se servesc specialitati mediteraneene sau  arabe, iar cafeneaua Makaroma ofera produse de patiserie si bauturi racoritoare.

Oaspetii se pot relaxa la pisicna in aer liber cu terasa pentru plaja sau se pot deplasa catre plajele publice din Dubai prin intermediul transportului cu program regulat, pus la dispozitia turistilor gratuit. De asemenea, transfer gratuit se ofera si spre Dubai Mall si Jumeira Beach Park.

Website: www.southernsunme.com

Facilitati:

Camere cu aer conditionatBusiness centerCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCoffe maker in camereInternet in hotelMinibar in camereHotel cu parcarePiscina exterioaraServiciu de babysittingUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel