Hotel Algarb

Hotel Algarb    

Hotelul Algarb este situat pe plaja din statiunea Playa D'en Bossa, una dintre cele mai lungi si mai frumoase plaje din Ibiza, ce ofera posibilitatea de a practica diverse sporturi acvatice. La 2km distanta de hotel se afla orasul Ibiza, iar aeroportul, la 5 km distanta.
De asemenea, in imediata apropiere a hotelului se gasesc numeroase magazine, pub-uri, iar la doar 500 m se afla clubul Bora Bora si faimoasa discoteca Space.

Hotelul are 408 camere confortabile, complet renovate si dispun de: uscator de par, aer conditionat, telefon, TV-satelit, seif, ventilator. Cele mai multe camere au vedere spre mare.

Algarb pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, baruri(unul situat in lobby, celalalt la piscina), piscina, exchange, receptie: unde puteti primi informatii cu privire la planificarea excursiilor, inchirieri de masini sau motociclete.

Website: www.hotelalgarbibiza.com

Facilitati:

RestaurantBarActivitati de snorkelingActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitPiscina exterioaraUscator de par in camereVentilator in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel