Hotel Amara Club Marine Beldibi

Hotel Amara Club Marine Beldibi      

Recomandat de agentie

Hotelul Amara Club Marine Beldibi, construit in 1995, renovat in 2005 este un paradis ascuns, inconjurat de pini, intr-un peisaj idilic: muntii Taurus in spate, iar in fata Marea Mediteraneana, desfasurat pe o suprafata totala de 60 000 mp. Este situat la 15 km de centrul localitatii Kemer, la 25 de km de centrul localitatii Antalya si la 35 de km de aeroportul din Antalya. Complexul dispune de o plaja privata cu o lungime de 250 m, cu nisip si pietricele, cu 2 pontoane.

Complexul este structurat intr-un sat de vacanta, alcatuit din 18 vile de 1 si 2 etaje si dispune de:
- 337 camere standard - maxim 3 persoane, suprafata intre 26–32 mp;
- 51 camere family - 2 camere - doua dormitoare, maxim 4 persoane, suprafata intre 39–45 mp;
- 11 suite room - 2 camere - hol, dormitor, maxim 3 persoane, suprafata intre 45–55 mp.

Sunt disponibile diferite baruri, restaurante tematice a la carte cu servicii de calitate, restaurantul principal si bistro, cu o gama variata de produse.

Complexul propune oaspetilor diverse facilitati si activitati de petrecere a timpului liber: fitness, volei, basket, tenis, tenis de masa, aerobic, sporturi acvatice, 2 piscine exterioare, mini - club, discoteca, animatie zilnica, spectacole, petreceri pe plaja, muzica live, etc. Hotelul ofera o atmosfera dinamica atat pentru adulti, cat si pentru copii.
 
Sistem de masa: Ultra All Inclusive

website: www.amaraworld.com

Facilitati:

BarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu telefonCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiMinibar in camerePiscina exterioaraSaunaSpa

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel