Hotel Apartament Isabel

Hotel Apartament Isabel     

Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje, la aproximativ 600 m fata de Plaja Fanabe, la 20 Km de aeroportul Tenerife Sud ( Reina Sofia) si la 30 km de Parcul National Teide. In apropierea hotelului se afla numeroase restaurante si magazine.

Este un hotel renovat complet deschis in 2009 ( ex RIU Costa Adeje). Hotelul dispune de 176 de apartamente cu capacitate maxima de cazare pentru 3 adulti + 1 infant sau 2 adulti + 2 copil + 1 infant; 188 de bungalow-uri, toate cu terasa si capacitate maxima de cazare pentru  3 adulti+ 1 copil+1 infant sau 2 adulti+ 2 copii+ 1 infant; de asemenea complexul dispune si de vile cu terasa si jacuzzi proprii. Camerele sunt spatioase  si au in componenta si o mica bucatarie.
Hotelul Isabel este potrivit in special pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri sau grupuri.

Hotelul dispune de: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, restaurant, bar la piscina, programe de animatie, centru de scufundari, miniclub, teren de tenis, ping pong, biliard.

Website: www.gfhoteles.com

Facilitati:

RestaurantBarAccesibil persoanelor cu deficienteActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatJacuzziLanga mijloacele de transportLoungeMagazinPiscina exterioaraPlaja in apropiere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel