Hotel Arabian Park

Hotel Arabian Park    

Hotelul este situat in cartierul Bur -Dubai, in apropierea centrului comercial Wafi City, a parcului de distractii pentru copii Wonderland si a delfinariului din Dubai. Distanta pana la  aeroportul din Dubai este de 15 minute de mers cu masina.

Hotelul a fost construit in anul 2006 si dispune de 318 camere cu vederea spre spatiul exterior verde: camere duble standard (suprafata de aproximativ 20 m2), Camere duble Superior Balcony (suprafata de aproximativ 35 m2), Arabian Park Executive Room (etajele superioare, servicii Club Lounge, suprafata de aproximativ 20 m2), Arabian Park Executive Balcony Room (etajele superioare, servicii Club Lounge, suprafata de aproximativ 35 m2).

Facilitati extra pentru camerele Executive si Executive Superior: Presa zilnic, internet gratuit, fructe proaspete - zilnic, halate si papuci, cocktail-uri si gustari usoare in Executive Lounge.
Camerele dispun de: uscator de par, telefon, TV-satelit, aer conditionat, mini-bar, acces la internet (contra cost)

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati si servicii: restaurante cu bucatarie orientala si internationala, baruri, spalatorie, sala de fitness, piscina exterioara, jacuzzi, piscina pentru copii.

Website: www.arabianparkhoteldubai.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessPiscina exterioaraUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel