Hotel Ata Naxos Beach Resort

Hotel Ata Naxos Beach Resort     

Hotelul este situat in statiunea Giardini Naxos, pe plaja cu pietricele, la 60 km de aeroportul Catania. Naxos Beach fost construit in anul 1973 si redecorat in anul 2008, dispune de 642 de camere, dintre care 189 situate in cladirea principala si 453 situate in vile.

Hotelul ofera urmatoarele servicii: restaurant principal, restaurant a la carte, 3 baruri, 4 piscine exterioare, din care 2 pentru copii, piscina olimpica, sezlonguri la piscina gratuit, magazine, transfer gratuit in Taormina Mare (la statia de telecabina) de 6 ori pe saptamana.
Pentru sezlonguri si umbrele pe plaja se plateste suplimentar. Pentru plati in cadrul hotelului, clientii vor folosi cardul Naxos care functioneaza ca un card de credit reincarcabil (cardul se incarca cu bani la receptie sau la punctele de reincarcare din cadrul complexului). Clientii vor putea folosi acest card pentru accesul in camerele de hotel, precum si pentru accesul la restaurant. Sumele de bani ramase pe card vor fi restituite la plecare.

Camerele duble din cladirea principala (hotel) sunt toate de tip twin, cu 2 paturi (capacitate maxima de cazare pentru 2 adulti + 1 patut pentru copil 0-2,99 ani) au vedere laterala la mare si sunt echipate cu: baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif, frigider si balcon.

Camerele duble din vile (capacitate maxima de cazare pentru 2 adulti si 1 copil 0-11,99 ani) au aceleasi dotari,  terasa si sunt situate la parter sau la etajul I.

Camerele cu 3 paturi (ocupare minima 3 persoane adulte, ocupare maxima 3 persoane adulte + 1 copil 0-2,99) sunt situate doar la parter.

Camerele family (ocupare minimima 2 persoane adulte + 2 copii 3-11,99 ani, ocupare maxima 2 persoane adulte + 3 copii 0-11,99 ani) sunt situate la etajul I, iar patul pentru a V-a persoana este un pat mic de maxim 140 cm lungime sau un patut (nu ambele).

Pentru activitati hotelul ofera urmatoarele servicii si facilitati, gratuit sau contra cost: centru fitness, teren de tenis, yoga, windsurf, canoe, tir cu arcul, volei, baschet, tenis de masa, gimnastica aerobica, lectii de dans, programe de animatie in timpul zilei si divertisment (muzica, dansuri) seara, biliard, jocuri video, schi nautic, parasailing, centru de diving.

Facilitati pentru copii: babyclub (1-3 ani, participare numai cu certificat medical) miniclub (4-11 ani), juniorclub (copii peste 12 ani), restaurant pentru copii mici (pana la varsta de 3 ani), piscina. Cluburile pentru copii sunt inchise Sambata.

Website: www.atahotels.it

Facilitati:

RestaurantBarActivitati canoeActivitati de dansActivitati sailingActivitati scuba-divingActivitati windsurfingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel