Hotel Athos Palace

Hotel Athos Palace     

Hotelul este situat in statiunea Kallithea pe plaja cu nisip si este destinatia ideala atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri ce cauta servicii de calitate, ospitalitate si distractie.

Hotelul dispune de restaurant, bar, snack bar, piscina cu sezlonguri si umbrele de soare, bar la piscina, piscina pentru copii, miniclub, mini disco, servicii de babysitting, room service, schimb valutar, spalatorie, serviciu de inchiriere masini.

Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu uscator de par, telefon, TV cu satelit, A/C, mini bar, frigider, seif, acces la internet.

Aici veti avea posibilitatea de a practica sporturi acvatice, tenis de masa, biliard, darts, tenis, volei pe plaja si mini golf. Activitatile de animatie incep dimineata devreme si continua pana seara tarziu.

Website: http://athospalace.focusgreece.gr

Facilitati:

Activitati canoeActivitati sailingActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitInternet in hotelUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel