Hotel Bitacora

Hotel Bitacora     

Hotelul este situat in statiunea Playa De Las Americas, inconjurat de o gradina subtropicala vasta, cu facilitati si spatii destinate divertismentului celor mici si confortului parintilor acestora. Distanta fata de aeroportul din Tenerife Sud este de 18 km.

Hotelul dispune de camere spatioase si confortabile cu capacitate maxima de cazare de 4 persoane ( 3 adulti si un copil pana in 10 ani sau 2 adulti si 2 copii pana in 10 ani). Camerele au aer conditionat, minibar, uscator de par, TV-satelit, terasa sau balcon.

Hotelul pune la dispozitia turistilor gratuit sau contra unei taxe suplimentare urmatoarele servicii si facilitati: bar la piscina, restaurante,  piscina de adulti si copiii (singurul cu topogane pt copiii mai mari si adulti)  spatiu de joaca pentru copii, baby-sitting (la cerere), servicii medicale, masaj, programe de divertisment, muzica live.

Website: www.hotelbitacora.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiPiscina exterioaraPlaja in apropiereServiciu de babysittingTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

Family

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel