Hotel Blue Dolphin

Hotel Blue Dolphin     

Recomandat de agentie

Complexul hotelier Blue Dolphin este situat pe bratul Sithonia, in statiunea Metamorfosi.
Conceput pentru a oferi servicii de calitate si distractii, amplasat intr-un loc idilic, hotelul ofera oaspetilor sai posibilitati multiple de petrecere a timpului: aveti la dispozitie echipamente pentru scuba diving, muzica live, animatie din partea hotelului, gimnastica in apa, activitati zilnice si sporturi precum: tenis de masa, darts, boccia, tennis, fotbal, baschet, badminton, aerobic, stretching si sirtaki.

Hotelul ofera, de asemenea: curatenie zilnica, linie telefonice directa, casa de valori, aer conditionat si incalzire cu autonomie proprie, televiziune prin satelit, frigider si uscator de par.

Putei incepe ziua cu un bogat mic dejun in restaurantul hotelului. La amiaza si seara gustari traditionale si specialitati ale zilei, pesti proaspeti si feluri mediteraneene sunt servite in taverna hotelului creand adevarate paradisuri gastronomice.

Serile de vara nu se termina niciodata. Lasati-va purtati de ritmurile muzicii elene si internationale consumand o bautura racoritoare in barul de exterior al hotelului si luati cunostinta de distractia originala elena.
Soarele, marea, plaja organizata, dar si spatiul piscinei, va vor "fura" cele mai multe ore din zi.

Website: www.bluedolphin.gr

Facilitati:

Activitati de dansActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiPiscina exterioaraPiscina interioaraSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

FamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Adauga opinie hotel