Hotel Blue Lagoon Resort

Hotel Blue Lagoon Resort      

Hotelul a fost construit treptat intre anii 2006 -2010 si  este situat in Lambi, in apropierea orasului Kos, la doar 2 km, la 22 km distanta de aeroport, pe coasta de nord a insulei.

Are o cladire principala si 2 anexe cu o gradina mare, de aproximativ 60000 m2.

Hotelul detine 457 de camere cu balcon sau terasa in cladirea principala cu vedere la mare, la piscina sau la gradina, dotate cu baie, uscator de par, telefon, internet (contra cost), aer condi?ionat individual, mini-frigider, seif (contra cost), televizor satelit.

Facilitati hotel:  receptie, bar cu terasa, lounge bar, restaurant,  sala de conferinte, acces internet, mini market, snack bar, mini club, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, sala de gimnastica, spa ?i centru welness, piscina exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi.

Activitati si divertisment: biliard, teren de tenis, teren de fotbal, teren de mini-golf, water sport( la 1,5 km de hotel), programe de divertisment pentru adulti si pentru copiii intre 4- 12 ani.

Website: www.bluelagoongroup.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelJacuzziLoungeMagazinMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel