Hotel Caprici Verd

Hotel Caprici Verd     

Hotelul Caprici Verd este situat la inceputul falezei din statiunea Santa Susana, la 20 m de gara si 100 m de plaja.

Cele 266 de camere confortabile ale hotelului dispun de: aer conditionat, TV-satelit, minibar, telefon, wi-fi internet ( contra cost), uscator de par. De asemenea, exista camere adaptate pentru persoane cu nevoi speciale.

Tipuri de camere: camere standard ce sunt dotate cu doua paturi duble si au capacitate maxima de cazare pentru 4 persoane; camere Family care sunt formate din doua dormitoare cu usa de legatura si camere premium cu vedere frontala la mare.

Hotelul dispune de: piscina exterioara cu sezlonguri si bar, piscina interioara , jacuzzi, sala de fitness, restaurant unde se sevesc mesele in stil bufet si unde se gasesc si meniuri speciale pentru copii, miniclub cu echipa de animatie pentru cei mici, biliard, ping-pong, parcare gratuita.

Website: www.hotelcapriciverd.com

Facilitati:

RestaurantBarAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziHotel cu parcarePiscina exterioaraPiscina interioaraPlaja in apropiereSaunaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel