Hotel Casa Iris

Hotel Casa Iris     

Prin amplasare si facilitatile oferite, hotelul Casa Iris este locul potrivit pentru a petrece vacante frumoase la munte.

Casa Iris este situata in Sinaia, la 125 km nord de Bucuresti, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai vizitate locatii turistice din tara.

Vila este compusa din 13 camere duble standard, o camera dubla matrimoniala de lux, 4 junior suites si 2 senior suites, toate dotate cu televizor LCD, minibar, telefon si acces gratuit la internet.

Facilitati hotel: o mare varietate de mancaruri din bucataria traditionala si internationala, In plus, hotelul dispune de barbecue in aer liber, pentru cei care doresc sa petreaca seri placute in jurul gratarului; sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri, aceasta asigura instrumentele necesare pentru sedinte si prezentari: flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, retroproiector, dvd player, videorecorder, calculator, sistem de sonorizare surround.

La Casa Iris, puteti avea un stil de viata sanatos si atunci cand sunteti departe de casa. Aveti acces gratuit la aparate de fitness, la sauna si la jacuzzi.

Website: www.casa-iris.ro

Facilitati:

RestaurantCamere cu plasma-lcd tvCamere cu telefonCentru de fitnessInternet in hotelJacuzziMinibar in camereSaunaServicii pentru conferinte

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel