Hotel Chrissi Amoudia

Hotel Chrissi Amoudia     

Hotelul Chrissi Amoudia este situat la 23 km distanta fata de aeroportul din Heraklion, in zona Anissaras-Hersonissos, la 500 m de plaja. Hotelul asigura zilnic transport gratuit la plaja si catre centrul statiunii Hersonissos.

Facilitati hotel : complex format din cladire principala si bungalow-uri cu vedere spre gradina sau spre mare ;  restaurant, snack bar, bar la piscina, sala TV, piscina, teren de tenis (gratuit), biliard, sala jocuri, ping pong, volley, program animatie, facilitati pentru copii (program animatie, jocuri, piscina cu tobogan de apa, teren de joaca ); hotelul are certificate de calitate pentru igiena, servicii si preparate culinare.

Facilitati camere : aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, uscator de par, radio, seif ( contra cost ), balcon sau terasa.

Website: www.chrissiamoudia.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiLanga mijloacele de transportPlaja in apropiereUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel