Hotel Citadel Azur Resort

Hotel Citadel Azur Resort      

Hotelul a fost deschis in anul 2008 si este situat la 20 km de aeroportul din Hurghada, la 22 km de centrul  orasului Hurghadei, in statiunea Saal Hashees, pe malul marii.

Hotelul dispune de un total de 514 camere dispuse in cladirea de 2 etaje si corpuri de 1, 2 si 3 etaje: 384 standard room (suprafata de aproximativ 42 m2), Deluxe Room, Duplex Room, Junior Suite, Ambassador Suite, Presidential Suite si Royal Suite.

Toate camerele dispun de: uscator de par, minibar, TV-satelit, aer conditionat, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei, acces la internet. Majoritatea camerelor sunt prevazute cu balcon sau terasa.
 
Citadel Azur Resort ofera pentru oaspetii sai urmatoarele facilitati si servicii: 6 restaurante (4 a la carte), 8 baruri, 5 piscine exterioare (2 cu incalzire iarna, 2 cu apa de mare), servicii de spalatorie si curatatorie (contra cost) parcare, salon de infrumusetare, sala aerobic, sala de fitness, jacuzzi, programe de animatie si muzica live, sauna, masaj, SPA, centru de scufundari si windsurfing, spatiu de joaca pentru copii, club pentru copii (4 -10 ani).
 
Website: www.azur.travel

Facilitati:

RestaurantBarActivitati scuba-divingActivitati windsurfingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCoffe maker in camereInternet in hotelJacuzziMagazinMinibar in camerePiscina exterioaraSaunaServicii curatatorieServiciu de babysittingSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel