Hotel Cleopatra Palace

Hotel Cleopatra Palace     

Cleopatra este situat vizavi de plaja El Camisón, în sudul insulei Tenerife. Acesta ofer o piscina în aer liber cu o terasa mare, înconjurata de coloane romane magnifice si de statuile de marmura ale zeilor.
Centrul spa de la Hotelul Cleopatra Palace ofera o gama larga de tratamente de sanatate si frumusete si o piscina termala. Exista, de asemenea, un centru de fitness si zona de relaxare.
Fiecare camera de la Hotelul Cleopatra dispune de o baie de marmura si se deschide spre un balcon sau terasa. Acestea ofer de asemenea, TV prin satelit si un minibar.
Oaspetii au o varietate de restaurante si snack-baruri dintre care pot alege la Hotelul Cleopatra Palace. Snack-barul Marco Antonio serveste sucuri naturale si salate. Exista, de asemenea, un bar sportiv.
Hotelul poate fi gasit la 1 km de terenul de golf Las Americas. Acesta se afla la distanta de mai putin de 16 km de Aeroportul Tenerife Sur.

Facilitati:

RestaurantAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAlte pachete disponibileAmplasare pe plajaBusiness centerCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu telefonCamere de nefumatoriSpatiu de joaca pentru copiiLanga mijloacele de transportLoungePiscina exterioaraPlaja in apropiereRoomserviceSaunaSpaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel