Hotel Clermont

Hotel Clermont     

Recomandat de agentie

Hotelul Clermont este usor de localizat, datorita arhitecturii remarcabile si amplasamentului excelent. Situat in partea de est a statiunii Covasna, la aproximativ 50 m de strada principala. Hotelul Clermont beneficiaza de o priveliste incantatoare oferita de muntii impaduriti care il incadreaza pe trei laturi. Pentru a ajunge la destinatie trebuie traversata cea mai mare parte a statiunii, insa nu veti avea parte de trafic, orasul fiind foarte linistit. De altfel linistea deplina si aerul curat de munte sunt doar doua dintre atuurile petrecerii unui sejur in cadrul acestui hotel.

Standardul de 4 stele este prezent la tot pasul prin serviciile complete de cazare (inclusiv binefacerile unei piscine acoperite) si prin multitudinea de extraservicii. Tratamentul balnear, curele antistres, serviciile de relaxare, posibilitatea savurarii unor mancaruri delicioase in cele doua saloane ale Restaurantului Clermont, serviciile de agrement, precum si atractiile turistice din apropierea hotelului reprezinta garantia petrecerii timpului liber intr-un mod foarte placut. Totodata, Hotelul Clermont ofera posibilitatea organizarii unor evenimente si programe de teambuilding.

Hotelul Clermont este locul ideal pentru mai multe categorii de clienti: pentru cei care cauta beneficiile extraordinare ale apelor minerale si ale gazului mofetic, pentru cei care iubesc muntele si sunt impatimiti de drumetii sau pentru cei care doresc sa evadeze din monotonia orasului la sfarsit de saptamana.

Capacitatea maxima a Hotelului Clermont este de 218 de locuri, dispuse in 106 camere si apartamente de diferite tipuri:
*66 camere "Standard twin" (2 paturi)
*12 camere "Standard matrimoniala" (pat matrimonial)
*10 camere "Executive" (pat matrimonial)
*9 apartamente "Junior Suite Split" (usa interioara, pat matrimonial + canapea neextensibila)
*6 apartamente "Junior Suite Open" (pat matrimonial + canapea neextensibila)
*2 apartamente "Senior Suite" (living + 2 dormitoare)
*1 apartament "Presidential Suite" (living + 2 dormitoare + terasa)

Website: www.clermonthotel.ro

Facilitati:

RestaurantBarActivitati mountain-bikingCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessHotel langa padureInternet in hotelJacuzziMinibar in camereHotel cu parcarePiscina interioaraSalon de frumuseteSaunaSpaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Opinii

by Iordache Ionut
Camere
Curatenie
Personal
Preturi
Locatie
7 Iulie 2013
Un hotel excelent, nu ai ce sa ii reprosezi.

Nota 4.8 din 5


Adauga opinie hotel