Hotel Delphin Diva Premiere

Hotel Delphin Diva Premiere      

Recomandat de agentie

Vara -Turcia -Antalya
DELPHIN DIVA PREMIERE situat pe plaja din Lara - Kundu, la 11 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului. Natura, soarele si marea se intalnesc pe plaja lunga de 230 m, transformand hotelul in locatia ideala pentru petrecerea unei vacante de neuitat. A fost construit in 2004, (2008 - ultima renovare) pe o suprafata totala de 24 000 mp.

O singura afirmatia caracterizeaza descrierea camerelor din hotelul Diva Premiere: "Simplicitatea folosirii elegantei cu talent".
Hotelul este alcatuit dintr-un corp de 6 etaje, iar camerele sunt dispuse astfel:

• 376 camere standard - maxim 3 persoane, suprafata de 28 mp;
• family room - 2 camere - living, dormitor, baie, maxim 3+1 persoane, suprafata de 37 mp;
• 1 pink moon suite - 1 camer? - camer?, jacuzzi, baie, televizor, vedere la mare, maxim 2 persoane, suprafata 80 mp;
• 1 king suite - 2 camere - living, dormitor, baie jacuzzi, teras?, vedere la mare, maxim 4 persoane, suprafata de 85 mp;
• presidential suite - 2 camere - living cu bar, dormitor, 2 b?i, teras? 60 mp, maxim 4 persoane, suprafata de 108 mp ;


Toate camerele standard din hotelul Diva Premiere sunt dotate cu minibar, telefon, televiziune prin satelit, aer conditionat, uscator de par, baie, balcon.

In complex sunt multe restaurante a la carte: restaurantul Sapphire - specific francez si japonez; restaurantul Fusia - specific chinezesc; restaurant Bella - specific italian, restaurantul Balikchi - specific fructe de mare; restaurantul Le Kebap - specific turcesc;

In cadrul hotelului, oaspetii beneficiaza de ambiante diferite, pentru o vacanta aproape de perfectiune: Azur Bar, Bella Snack Bar, Cinnabar, Kehribar, Horoscope Bar, Wine House, Moonstone Bar, Balikchi Bar. In locatii speciale, turistii pot savura si vestitelele narghilele si faimoasa cafea turceasca.

In timpul zilei se organizeaza concursuri, jocuri acvatice si activitati sportive.

In timpul serilor: show-uri speciale, seri tematice, discoteca, cinema, animatie pentru copii, mini - club, mini - cinema,

In hotelul Delphin Diva Premiere, oaspetii pot avea o vacanta relaxanta, dar si activa, dispunand de: terenuri de volei si basket, 2 terenuri de tenis, centru de fitness si centrul SPA, volei pe plaja, jocuri active pe plaja, piscine interioare si exterioare cu topogane.  

   
Sistem de masa: Ultra All Inclusive
Vacanta/sejur all inclusive turcia
Website: www.comerthotels.com

Adauga opinie hotel