Hotel Delphin Palace Deluxe Collection

Hotel Delphin Palace Deluxe Collection      

Recomandat de agentie

Turcia -Delphine Plalace Deluxe

Amplasat pe malul marii, hotelul este situat la 10 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de oras. A fost construit în anul 2005 si dispune de o suprafa?a total? de 40.000 m2. Complexul are o plaja privata, cu nisip si ponton.
Hotelul este alc?tuit dintr-un corp de 8 etaje  ?i dispune de:
• 489 standard room - maxim 2+2 persoane, suprafata - 28 m2;
• 38 family room cu 2 camere - 2 dormitoare, maxim 4+1 persoane, suprafata - 40 m2);
• 24 exclusive suite cu 1 camer? - teras?, baie, vedere la mare, maxim 3 persoane, suprafata - 42 m2).

Hotelul dispune de lobby bar, deschis 24 ore, situat la primul etaj unde esti invitat sa petreci o perioada relaxanta ascultand muzica live.
De asemenea, pentru petrecerea timpului liber poti alege intre diverse activitati: bowling, jocuri pe calculator, topogane, cinema, centru spa, programe de animatie, etc.

In resort sunt 7 restaurante a la carte: Francez - Otoman - Italian - Chinezesc - Japonez- Mexican - Fructe de mare - cat si restaurantul Delphino - deschis in regim bufet pentru cele 3 mese: mic dejun, pranz si cina.

Camerele hotelului sunt elegante, confortabile, pentru a te imbia sa petreci o vacanta de neuitat intr-o ambianta armonioasa si speciala.
In timpul zilei hotelul ofera posibilitatea de a organiza turneuri sportive, jocuri acvatice, diverse activitati sportive, etc.

In timpul serilor hotelul ofera spectacole speciale, seri tematice, discoteca si cinema.
De asemenea, hotelul dispune de programe de animatie pentru adolescenti, mini club, mini cinema, mini disco si meniuri pentru copii.

Sistem de masa: Ultra All Inclusive
Vacanta/sistem -Turcia
Website: www.delphinpalace.com

Facilitati:

RestaurantBarAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaBusiness centerCamere cu plasma-lcd tvCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelJacuzziLoungeMinibar in camerePiscina exterioaraRoomserviceSalon de frumuseteSaunaSemnal gsmServicii calcat rufeServicii curatatorieServiciu de babysittingServicii de cleaningServiciu de desteptareSpaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamily

Oferte pentru aceasta locatie:

Oferta charter Turcia Belek la hotelul Delphin Palace Deluxe Collection

http://a340ddff687f94.preview.vcms.eu/index/by_plane/Turkey-Antalya-DELPHIN-PALACE-0250664205aef7e14f4e9d6c6f046b3257ecad6692419df3b1242872d3c3613cd@32|MTU5NQ==?transport=trip&obt%5B%5D=H&des%5B%5D=39%3A&gxc%5B%5D=&dn=Bucuresti&depd=&retd=&adults=2&children=0

Adauga opinie hotel