Hotel Disney New York

Hotel Disney New York     

Hotelul este situat intr-o locatie minunata in jurul lacului Disney, la doar cateva minute de mers pe jos de principalele atractii ale Disneyland-ului: Disney Village, Disney Parks si studiourile Walt Disney. Este construit in stilul art deco al anilor ’30, unde puteti descoperi energia si agitatia specifice Manhattan-ului. Camerele sunt dotate cu baie, telefon, televizor, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par. Hotelul dispune si de camere cu vedere spre lac. Pentru cei care doresc servicii personalizate si mult lux, exista camerele tip Empire State Club si Suite.

Hotelul New York ofera oaspetilor sai: New York City bar, un local foarte elegant; “Manhattan Restaurant”, cu specific italienesc; “Parkside Dinner”, un restaurant cosmopolit; piscina interioara, piscina exterioara care se transforma in patinoar in timpul iernii, sauna, baie cu aburi, sala de fitness; terenuri de tenis; VIP Fastpass pentru oaspetii din camerele Empire State Club si din suite; room service 24 h din 24; coafor. Copiii au un loc special pentru joaca iar, in anumite zile, pot participa la diverse activitati in aer liber.

Website: http://hotels.disneylandparis.co.uk

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiPiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel