Hotel Eleon Grand Resort & Spa

Hotel Eleon Grand Resort & Spa      

Hotelul este situat in partea de sud-vest a insulei, in statiunea Tragaki.

Numele hotelului nu este ales intamplator, in limba greaca "eleon" inseamna padurice de maslini. Imaginea este completata de frumusetea Marii Ionice care se afla la mica distanta de hotel. 
Hotelul dispune de 174 camere, fiecare reprezentand un model de finete  si de bun gust. 
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, incalzire, uscator de par, balcon, minifrigider, seif, linie telefonica directa, TV LCD.

Facilitati hotel: receptie 24 ore, rent a car, portar, casa de schimb valutar, spalatorie (contra cost), parcare, mini market.

Hotelul dispune de Aqualand cu 4 tobogane si piscina (gratuit), 3 piscine, piscina cu jacuzzi, teren de tenis, teren de sport multifunctional, sala pentru antrenamente, club Paradise.
 
Pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani exista un miniclub cu program dimineata si dupa amiaza, piscina pentru copii, zona de joaca special amenajata.

Frecvent, hotelul organizeaza programe de divertisment pentru turisti, acestea find executate de animatori cu experienta.

Website: www.eleon-grand-resort.gr

Facilitati:

Camere cu aer conditionatCamere cu frigiderCamere cu plasma-lcd tvCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziMagazinHotel cu parcarePiscina exterioaraUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel