Hotel Epavlis

Hotel Epavlis     

Construit in anul 2005, Epavlis este un hotel spatios si bine echipat cu o arhitectura bine gandita, ce ofera oaspetilor oportunitatea de a se relaxa in piscinele de care dispune sau pe nisipul negru de pe plaja Kamari, care se afla la 250 m de hotel.

Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 piscine, dintre care una este incalzita, si camere de unde se pot admira privelisti superbe ale golfului.

Facilitatile camerelor: Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat (inclus in pret), frigider, telefon, seif, uscator de par, jacuzzi, balcon si terasa cu vedere spre mare sau munte.

Epavlis dispune de propriul centru spa ce include o mini-sala de gimnastica, o piscina incalzita, dar si facilitati de tip sauna si hammam.

Alte facilitati: receptie, tv-lounge,  salon pentru relaxare, lift , salon pentru mic dejun, snack-bar, jacuzzi, sala de gimnastica, sauna, baie turceasca, gradina, seif, servicii de spalatorie.

Website: www.epavlishotel.com

Facilitati:

Camere cu aer conditionatCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonJacuzziPiscina exterioaraPiscina interioaraPlaja in apropiereSaunaSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel