Hotel Feinschmeck

Hotel Feinschmeck     

Hotelul este situat in centrul orasului Zell Am See, la 250 m de lac si ski lift, 100 m de partia de ski-fond si la 10 km de Ghetarul Kaprun. Hotelul imbina confortul si atmosfera familiala cu atmosfera traditionala a Austriei.

Camerele hotelului, duble standard, duble deluxe si suite sunt spatioase si dispun de urmatoarele facilitati: TV, radio, minibar, uscator de par, acces la internet wi-fi. Majoritatea camerelor dispun si de balcon sau terrasa.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: centru wellness cu: sauna, baie cu aburi, jacuzzi, zona de relaxare, papuci si halat de baie, sauna cu uleiuri aromatice; restaurant cu specialitati internationale si cele specifice Tirolului de Sud, cafenea cu produse de patiserie de casa, bar cu o bogata selectie de bauturi; de asemenea hotelul va poate ajuta in organizarea excursiilor ce se pot face in regiune, drumetii sau  vizitarea diferitelor obiective turistice din zona.

Website: http://hotel-feinschmeck.com 

Facilitati:

RestaurantBarCafeneaCamere cu cada si dusCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitJacuzziMinibar in camereSaunaUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel