Hotel Fiesta Club Palm Beach

Hotel Fiesta Club Palm Beach    

Hotelul este situat pe plaja, in statiunea Playa D'en Bossa, ideal pentru familii datorita facilitatilor si activitatilor speciale pentru cei mici. Hotelul ofera programe variate de divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii.

Hotelul dispune de restaurant cu o mare variatate de mancaruri internationale, bar, lounge cu TV-satelit, tenis de masa, mini teren de golf, 2 piscine mari, una pentru adulti(cu jacuzzi) si alta pentru copii, terase pentru plaja cu sezlonguri si umbrele, baby sitting( la cerere, contra cost), servicii medicale, spatiu de joaca pentru copii.

Cele 430 de camere ale hotelului, duble si triple, sunt confortabile si dispun de: aer conditionat, TV-satelit, telefon, seif(contra cost), minifrigider(conra cost), ventilator.

Website: www.fiestahotelgroup.com

Facilitati:

RestaurantBarActivitati de snorkelingActivitati kayakingActivitati sailingActivitati scuba-divingActivitati ski-jetActivitati windsurfingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCoffe maker in camereSpatiu de joaca pentru copiiLoungePiscina exterioaraServicii curatatorieServiciu de babysittingTeren de golf in apropiereTransfer de la aeroportWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

FamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel