Hotel Four Seasons

Hotel Four Seasons      

Hotelul Four Seasons este situat pe plaja de nisip proprie, plaja care a fost premiata cu Blue Flag si se afla la 8 km de centrul orasului Limassol.

Hotelul a fost deschis in anul 1993 si complet renovat in anul 2005 si detine 304 camere deluxe , 6 restaurante, o gama completa de facilitati sportive si o zona comerciala cu magazine de bijuterii si ceasuri, 2 piscine exterioare, centru de sanatate si intretinere cu o piscina interioara cu apa sarata, Spa, sauna, jacuzzi, sala de fitness si sala de aerobic, salon de infrumusetare, piscina si teren de joaca pentru copii, miniclub, terenuri de tenis, sala de jocuri, sali de conferinte.

Camerele sunt dotate cu bai luxoase, uscator de par, halat de baie, telefon direct, TV satelit, pay TV, play station, acces la internet, radio, minibar, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, aer conditionat si balcon spatios.

Website: www.fourseasons.com.cy

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCoffe maker in camereSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelJacuzziMagazinPiscina exterioaraPiscina interioaraSalon de frumuseteSaunaServicii pentru conferinteSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel