Hotel Germisara

Hotel Germisara     

Hotelul Germisara a fost complet renovat in anul 2006 de catre proprietarul SC Bere Mures SA si a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****. Tot atunci a fost clasificat la 4**** de catre Ministerul Turismului.

Hotel Germisara Resort & SPA**** s-a impus pe piata turismului balnear si de wellness si SPA in cei aproape doi ani de functionare, devenind o destinatie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organiizare de conferinte, sedinte, team-building pentru multe companii importante din tara si strainatate.

Servicii si facilitati: Camere comfortabile care ofera o vedere panoramica a statiunii Geoagiu Bai; Transport la/de la aeroport - la cerer'; Room Service 24 de ore; Camera de valori la receptie; Cabina de dus in fiecare camera - in apartament cabina este dotata cu panou de hidromasaj. Apartamentul pentru persoanele cu dizabilitati are in dotare cada; Centru de Wellnes & Spa;  Piscina termala acoperita; Piscina de agrement acoperita; Parcare cu plata, aproximativ 26 de locuri; 2 lifturi pentru clienti; Detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate zonele publice si in camere; Serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj; Acces la internet de mare viteza in toate camerele si salile de conferinta; Serviciu de spalatorie; Centru de Conferinta cu o capacitate maxima de 150 de locuri; Halate de baie in toate camerele; Telefon cu linie internationala.

Facilitati:

RestaurantCamere cu telefonCutie de valori la receptiePiscina interioaraRoomserviceServicii pentru conferinteSpaZona cu apa termala

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessFamily

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel