Hotel Gloria Golf Resort

Hotel Gloria Golf Resort      

Recomandat de agentie

Hotelul Gloria Golf Resort face parte din complexul: Gloria Hotels and Resort, alcatuit din trei hoteluri: Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort si Gloria Serenity Resort, legate printr-o alee de 2,7 km, care se intinde de-a lungul terenului de golf.

Gloria Golf Resort este situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 6 km de Belek, pe malul marii (despartit de plaja de un rau, accesul se face peste un rau). Hotelul a fost construit in 1997, pe o suprafata totala de 120 000 mp si beneficiaza de ultima renovare 2007.

Gloria Golf Resort este alcatuit dintr-o cladire principala cu 4 etaje, o cladire cu 2 etaje - Annex, 4 vile cu 3 etaje, Gloria Suite, corpuri cu 2 etaje (Executive Suite), corpuri cu un etaj (Villa Room, Owner Villa). Camerele sunt astfel:
Main building:
• 229 camere standard - maxim 2+1 persoane, o suprafata de 24 mp;
• 31 junior suite - o camera, maxim 2+1 persoane, o suprafata de 35 mp;
• 24 suite room - doua camere - hol, dormitor, maxim 2+2 persoane, o suprafata de 42 mp.
Annex:
• 64 camere standard - maxim 2+1 persoane, o suprafata de 24 mp;
• 48 junior suite - o camera, maxim 2+1 persoane, o suprafata de 35 mp.
Villa:
• 24 Villa Room - trei camere - living, mini-bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, maxim 5 persoane, o suprafata de 68 mp;
• 18 Executive Villa - 3 camere - living, mini-bucatarie, 2 dormitoare: 2 bai, terasa, 1 TV, maxim 5 persoane, o suprafata de 72 mp;
• 72 Gloria Family Suite - doua camere - 2 dormitoare, 2 bai, 2 TV cu plasma, maxim 4 persoane, o suprafata de 65 mp.

Pe teritoriul complexului Gloria Family Suite se afla un restaurant (Gloria Suite Restaurant), pool bar, bar separat, o piscina exterioara mare, piscina exterioara pentru copii, pana la plaja Gloria Verde Resort – 3 km, pana la Gloria Golf Resort – 300 m; turistii se pot folosi de toate serviciile Gloria Serenity Resort.
• 4 Owner villa - patru camere - living, 3 dormitoare, 3 bai, terasa, maxim 6 persoane, suprafata de 130 mp;
Vip-service: butler-service; fiecare vila dispune de o masina-buggy pentru 2 persoane, pentru deplasarea pe teritoriul complexului hotelier, pe masina este specificat numele turistului si numarul vilei; pe plaja hotelului Gloria Golf corturile pot fi utilizate gratuit, intre hoteluri si in restaurantele a-la-carte exista vip-service, room service 24 de ore – gratuit,  vin si fructe in ziua sosirii, transfer de la aeroport cu transport clasa lux – gratuit, business-centre si servicii de secretariat.

In cadrul hotelului Gloria Golf, oaspetii beneficiaza de o varietate de restaurante: L'Ancora - A la carte - specific italian, Pescado - A la carte - preparate marine, Harem - A la carte - specific otoman, Mosaique si Anatolia - restaurante principale bufet.

Hotelul Gloria Golf Resort dispune de un teren de golf, exclusivist, cu servicii de calitate.

Sistem de masa: HB - Demipensiune, AIS - All Inclusive Special

Website: www.gloria.com.tr

Facilitati:

RestaurantBarAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatBusiness centerCamere cu plasma-lcd tvInternet in hotelJacuzziLoungeMagazinMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraRoomserviceSalon de frumuseteSaunaServiciu de babysittingServicii de cleaningSpaTeren de golf in apropiere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamily

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel