Hotel Golden Playa

Hotel Golden Playa    

Hotelul Golden Playa, 3* superior, este situat pe malul marii, in zona centrala a statiunii Playa de Palma, la aproximativ 6 km de aeroport.

Complet renovat, din anul 2007 hotelul ofera facilitati Wellness & Relax incluse in tariful de baza (acestea sunt disponibile doar in perioadele 01.02 - 30.04 si apoi intre 01.10 -31.10). Piscina interioara a fost si ea complet renovata oferindu-va posibilitatea de a va cufunda intr-o atmosfera linistita si relaxata, facand astfel vacanta cat mai placuta.

Camerele, duble si single, spatioase, sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, seif, telefon, tv satelit, balcon. Cele mai multe au vederi spectaculoase spre mare.

Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, bar la piscina, sauna, Jacuzzi, piscina interioara incalzita, masaj (contra cost), zona pentru plaja cu umbrele si sezlonguri.

Website: www.saintmichel.net

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitJacuzziPiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel