Hotel Grand Hotel Rex

Hotel Grand Hotel Rex      

Recomandat de agentie

Hotelul dispune de 102 camere din care: 3 apartamente Senior - vedere la mare, 12 apartamente Junior - vedere la mare si la lac, 28 camere Twin - vedere la lac, 56 camere Matrimonial - vedere la mare/lac.

Toate camerele sunt decorate in texturi si culori luxoase, si fiecare detaliu este atent ales pentru a se armoniza. Camerele au vederi fie catre Marea Neagra, fie catre lac. Acces wireless la internet in locatiile: camera, receptie, bar, restaurant, salile de conferinta, plaja si piscina.

Restaurantul hotelului are 220 de locuri, terasa la mare (90 de locuri) si ofera o varietate larga de specialitati din bucataria internationala.

Pentru conferinte si evenimente hotelul pune la dispozitie 4 sali: Sala Grand Hotel Rex cu o capacitate de 130 locuri, dotata cu videoproiector, ecran si flipchart, Sala Regala si Sala Cantacuzino cu cate 20 de locuri fiecare, Sala Imperiala cu o capacitate de 40 locuri, piscina dotata cu baldachine, jacuzzi, fotolii scoici, dusuri exterioare, sezlonguri.

Hotelul dispune de bar cu capacitate de 30 de locuri, amenajate cu fotolii din piele (alb si negru) si un separeu de 4 locuri cu plasme tv.

Website: www.grandhotelrex.ro

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatInternet in hotelPlaja in apropiereServicii pentru conferinteSpa

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel