Hotel Grand Park

Hotel Grand Park      

Hotelul este situat in Bad Hofgastein, inconjurat de impresionantii munti Hohe Tauern, un excelent punct de plecare pentru amatorii sporturilor de iarna sau de vara. In apropierea hotelului exista statia de skibus. Grand Park imbina serviciile exclusiviste ale unui hotel de lux cu ospitalitatea austriaca autentica.

Camerele hotelului sunt elegante si sunt dotate cu: balcon cu vedere la munte, TV prin cablu, internet, un minibar, precum si baie spatioasa cu halate de baie si uscator de par.

Spa-ul Grand, ce are suprafata de aproximativ 2000 mp, se intinde pe 2 nivele si include o piscina interioara si o gama larga de facilitati de wellness. Oaspetii au la dispozitie si un centru fitness modern. Aici puteti beneficia de o mare varietate de tratamente de infrumusetare si masaje.
Restaurantul hotelului Park Grand serveste specialitati din bucataria austriaca si internationala, precum si o gama larga de vinuri.

Website: www.grandparkhotel.at

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu telefonCentru de fitnessInternet in hotelMinibar in camereSpaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel