Hotel Green Village

Hotel Green Village     

Recomandat de agentie

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.

Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 50 de camere duble, cu pat matrimonial (Vila 1 – Vila 5) si 40 de apartamente (Vila A-Vila O, Vila 7, Vila 8).

Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale Deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.

Terasele camerelor au vedere spre Dunare si mare. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.

Oaspetii complexului pot lua masa pe terasele celor trei restaurante (capacitate totala: 240 locuri in interior si 100 locuri pe terasa), privind fluviul si nemarginirea marii, sau pe pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului. Bucatarii va pot pregati preparate gustoase din peste sau carne din bucataria internationala si cea locala. In cele trei baruri lacustre va asteapta bauturi pentru toate gusturile.

Complexul ofera facilitati si pentru organizarea team building-urilor.
Centrul de afaceri dispune de trei sali de proiectii si conferinte: sala 1 - 120 de locuri, sala 2 - 60 de locuri, sala 3 - 40 de locuri si club (Internet, biblioteca si biliard). Dotarile sunt ultramoderne: sistem audio 5+1, video, digital si pelicula de film, climatizare. Daca doriti sa fiti la curent cu ceea ce se mai intampla in lume, aveti posibilitatea sa urmariti programele de stiri transmise prin satelit.

In incercarea de a "umaniza" tehnologia, acest spatiu a fost decorat cu lucrari realizate in taberele de pictura "Anonimul" de la Sfantu Gheorghe. Si inca un amanunt: puteti sa va luati laptopul si sa va conectati la Internet pe pajistea din jurul complexului, profitand de frumusetea locului - sistemul de conectare este wireless.

Website: www.greenvillage.ro

Facilitati:

Activitati canoeActivitati de pescuit sportivActivitati plimbare cu barcaCamere cu aer conditionatBird-watchingCamere cu cada si dusCentru de fitnessJacuzziPiscina exterioaraSaunaServicii pentru conferinteTeleviziune prin cabluWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel