Hotel Hallmark

Hotel Hallmark     

Hotelul este situat  in regiunea Deira, in imediata apropierea strazii Al-Rigga, la 10 minute cu masina de aeroportul Dubai, nu departe de renumita regiune comerciala Al Naser Square. La 500 m se afla cea mai apropiata statie de metrou.

Hotelul a fost contruit in anul 2000, a fost renovat in anul 2010 si dispune de 114 camere amenajate elegant Deluxe Room (suprafata de aproximativ 35 m2). Camerele sunt dotate cu: internet (contra cost), televizor, TV-satelit, uscator de par, mini-bar (bauturi nealcoolice, contra cost), seif (gratuit).

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati si servicii: restaurant principal, restaurant chinezesc, cafenea (in lobby), Internet Wi-Fi (contra cost), sala de fitness cu instructor, sauna, baie cu aburi, piscina exterioara, transfer zilnic pana la plaja publica si pana la centrul comercial "Deira City Center”.
 
Website: www.hallmarkhotel.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessInternet in hotelMinibar in camerePiscina exterioaraUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel