Hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort

Hotel Harmony Makadi Bay Hotel & Resort      

Hotelul a fost construit in anul 2006 si este situat la 30 km de aeroport, la 33 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Alcatuit din cladirea principala de 4 etaje si un complex de corpuri de 3 etaje, hotelul dispune de 552 camere: 396 standard room (garden view cu suprafata de aproximativ 52 m²), Sea View Room si connected room. Toate camerele sunt dotate cu: uscator de par, minibar ( contra cost), seif, aer conditionat, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa, acces la internet ( contra cost).

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati si servicii: 3 restaurante, 3 baruri, 3 piscine exterioare (1 cu incalzire pe timp de iarna), curatatorie chimica (contra cost), coafor (contra cost), magazine, internet-cafe (contra cost), autobuz pana in oras (contra cost), acces gratuit la sala de aerobic si aqua aerobic, sala de fitness, jacuzzi, darts, minifotbal pe plaja si programe de animatie organizate de hotel, loc de joaca pentru copii.

Website: www.harmonymakadibay.com

Facilitati:

RestaurantBarActivitati calarieActivitati de snorkelingActivitati scuba-divingCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCafeneaCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessInternet in hotelJacuzziMagazinMinibar in camerePiscina exterioaraSalon de frumuseteSaunaServicii curatatorieUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel