Hotel Iberostar Creta Marine

Hotel Iberostar Creta Marine     

Hotelul este situat pe plaja, intr-o zona linistita, la doar 18 km de orasul Rethymno, 3 km de Panormo si  65 km de aeroportul din Heraklion.

Iberostar Creta Marine dispune de: 2 restaurante (din care unul a la carte), 3 baruri, 3 piscine exterioare cu apa de mare, 1 piscina incalzita, sala de conferinte, mini SPA, jacuzzi, sauna.

Caracteristici generale ale camerelor:

Compus dintr-un corp principal si un complex de bungalow-uri, hotelul dispune de camere standard  (in corpul central, cu vedere la mare sau la munte, 18 m2), standard bungalow (cu vedere la mare sau munte,18 m2), camere family ( living + dormitor, 32 m2), Junior suite ( vedere la mare sau la munte), camere VIP waterfront (bungalow cu vedere la mare, capacitate maxima 3 persoane), VIP waterfront suite (bungalow cu vedere la mare, capacitate maxima 4 persoane).

Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon, frigider, seif (contra cost), balcon/terasa.

Activitati: centru fitness, volei, tir cu arcul, tenis de masa, sporturi acvatice, windsurfing, diving, mini golf, masaj,  program de animatie, seri tematice.

Facilitati pentru copii: piscina, loc de joaca, baby sitting (contra cost), mini club (4-7 ani), maxi club (8-12 ani), clubul adolescentilor (13-18 ani).

Website: www.iberostar.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu frigiderCamere cu seifJacuzziPiscina exterioaraSaunaServiciu de babysittingServicii pentru conferinteSpaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel