Hotel Iberostar Mirabello Beach & Village

Hotel Iberostar Mirabello Beach & Village      

Hotelul este situat pe plaja, la 2 km distanta de Agios Nikolaos si 62 km de aeroportul din Heraklion, cu o minunata panorama asupra golfului Mirabello.

Caracteristici generale ale camerelor:

Iberostar Mirabello Beach dispune de 178 camere cu design modern, dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, seif (contra cost),  radio, frigider, uscator de par, balcon/terasa.
Pentru familiile cu copii sunt perfecte camerele family cu o suprafata de 50 m2 alcatuite din 2 camere separate, o baie si 2 balcoane sau camerele maisontette cu o suprafata de 50-55 m2, scara interioara, avand un pat matrimonial la etajul superior si 2 paturi single la parter, living room, 2 bai (una la fiecare etaj), terasa mobilata.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a la carte, bar, cafenea, piscina cu bar, bar pe plaja, salon de infrumusetare, centru fitness, aerobic.

Activitati: centru de scufundari, windsurfing, canoe, teren de baschet, volei, mini golf, biliard, tir cu arcul, mini club, loc de joaca si 2 piscine pentru copii, animatie, seri cretane cu muzica live si dansatori.

Web site: www.iberostar.com  

Facilitati:

RestaurantBarActivitati canoeActivitati de dansActivitati scuba-divingActivitati surfingCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiMagazinPiscina exterioaraPiscina interioaraSalon de frumuseteTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamily

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel