Hotel Jumeirah Emirates Towers

Hotel Jumeirah Emirates Towers      

Hotelul este situat in centrul Dubaiului, pe soseaua Sheikh Zayed, la 5 minute distanta de  unul dintre cele mai mari centre comerciale si de agrement din lume: Dubai Mall, de fantanile dansatoare si de cea mai inalta cladire din lume "Burj Khalifa". In apropierea hotelului exista multe cluburi de noapte. Este atat un hotel de business cat si un hotel turistic datorita serviciilor de calitate si accesului la facilitatile de distractie de pe plaja. 

Hotelul a fost construit in anul 2000 si este alcatuit din 2 turnuri unite printr-o pasarela comerciala. In unul dintre turnuri (cu 54 etaje) sunt amplasate birourile, iar in celalalt (cu 56 etaje)- 400 de camere de hotel cu vederea spre orasul modern (camere fara balcon).

Hotelul dispune de un total de 400 de camere: Deluxe Room (suprafata de 44 m2, pat king size sau twin), Club Premier Room (sprafata de 63 m2, etajele 42–48, camerele sunt compuse din dormitor si living, pat  king size, cafetiera, ceai, cafea, mini bar cu bauturi nealcoolice (gratuit), privilegii pentru membrii Clubului),Deluxe Suite (suprafata de 87 m2, dormitor, living, dining, WC pentru oaspeti, ferestre panoramice, imprimanta,  fax si scaner, cafetiera,  ceai, cafea), Club Suite (suprafata de 87 m2, etajele 10–47, dormitor, living, dining area, ferestre panoramice, laptop, imprimanta,  fax si scaner, cafetiera,  ceai, cafea, mini bar cu bauturi nealcoolice (gratuit), privilegii pentru membrii Clubului),Royal Suite (suprafata de 312 m2, duplex, 3 dormitoare, living, dining, bucatarie echipata, baie in stil exclusivist - marca designer-ului Phillipe Starck, jacuzzi, dressing, camera de birou,laptop, printer, fax si scaner, cafetiera, ceai, cafea, mini bar cu bauturi nealcoolice (gratuit), privilegii pentru membrii Clubului).

Oaspetii hotelului pot beneficia de urmatoarele facilitati si servicii: 10 restaurante si baruri, piscina exterioara cu o suprafata de 25 m2, spalatorie, curatatorie chimica, exchange, parcare, magazine, 2 sali de fitness, sauna, acces la plaja hotelului Madinat Jumeirah, transfer gratuit pana la plaja hotelului Madinat Jumeirah (10 min cu masina), acces la aquapark-ul Wild Wadi, transfer gratuit pana la aquapark-ul Wild Wadi (10 min cu masina), centru SPA (5 sali de tratamente SPA), pisicna si club pentru copii.

Website: www.jumeirah.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatBusiness centerCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCoffe maker in camereSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziMagazinMinibar in camereSalon de frumuseteSaunaServicii de cleaningSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel