Hotel Kassandra Bay

Hotel Kassandra Bay      

Hotelul este situat pe plaja Megalos Vassilias, recunoscuta si sub denumirea de “Plaja Regelui”, denumire data de faptul ca in locul pe care astazi se afla hotelul, in trecut exista unul din palatele regelui Filip al Macedoniei. Centrul orasului Skiathos se afla la o distanta de 3 km, iar aeroportul la 4 km. Hotelul a fost renovat in 2008.

Facilitati hotel: room service 12 ore/ zi, sala de conferinta, gradina, restaurant, bar, centru fitness, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sala special amenajata pentru diverse jocuri recreative, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: TV, minibar, aer conditionat, uscator de par, prosoape si papuci pentru piscina, telefon, balcon sau terasa, caseta de valori, acces internet gratuit.

Website: www.kassandrabay.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu seifCamere cu telefonCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiInternet in hotelLanga mijloacele de transportMagazinMinibar in camerePiscina exterioaraRoomserviceSalon de frumuseteServicii pentru conferinteSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel