Hotel Kassandra Palace

Hotel Kassandra Palace     

Hotelul este situat pe coasta de Est a bratului Kassandra, in statiunea Kriopigi, pe plaja, oferind o panorama deosebita a Marii Egee.

Oaspetii hotelului vor gasi aici ospitalitate, servicii de calitate, cazare confortabila si relaxare.

Hotelul dispune de piscina, restaurant, bar, bar la piscina, biliard, mini club, loc de joaca pentru copii, teren de sport, sala de jocuri, biliard, volei, tenis.

Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu uscator de par, aer conditionat, TV satelit, frigider, radio, telefon. Toate camerele au vedere la Marea Egee, la piscina sau la luxuriantele gradini verzi. 
Camere Deluxe Single sau Duble au vedere la gradina sau mare si au suprafata de aproximativ 22 m2.
Camerele Deluxe Executive au vedere la gradina si o suprafata de aproximativ 26 m2. Deluxe Family Suite au vedere la gradina si aproximativ 50 m2 suprafata, iar Standard Family Suite au vedere la gradina sau la piscina si au suprafata de aproximativ 50 m2.

Activitati: Puteti alege intre a va plimba in centrul mic, dar plin de viata al satului Kriopigi sau puteti inchiria masina sau barca de la centrul de inchirieri al hotelului si astfel sa descoperiti fumusetea muntilor si a plajelor din Halkidiki.
De asemenea, puteti vizita cel de-al 2-lea mare oras al Greciei, Salonic, care se afla la 80 km de hotel.

Website: www.kassandra-palace.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu frigiderCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitSpatiu de joaca pentru copiiUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

FamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel