Hotel Klosterbrau

Hotel Klosterbrau      

Hotelul este situat in centrul statiunii Seefeld din regiunea Tirol si este considerat un hotel de lux ce a primit pe parcursul anilor diverse premii.

Camerele hotelului sunt decorate fiecare in stil unic, de la camere simple dar comode si elegante pana la camere de lux si camere interconectate.Toate dispun de urmatoarele facilitati: seif, minibar, TV-cu ecran plat, radio, cd-player, telefon, uscator de par si halate de baie.

Hotelul dispune de o zona extinsa de Spa de 4000 m2 cu diferite tipuri de sauna, bai de aburi, zone de relaxare si diverse tratamente pentru infrumusetare. De asemenea, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: restaurant, bar, gradina cu terasa, spatiu pentru depozitarea bagajelor, centru fitness, teren de joaca pentru copii, piscina in aer liber.

Website: www.klosterbraeu.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCoffe maker in camereJacuzziMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSalon de frumuseteSaunaSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel