Hotel Lindner Spa - Die Wasnerin

Hotel Lindner Spa - Die Wasnerin     

Hotelul este situat in mijlocul peisajului impresionant al regiunii Salzkammergut in Styria, pe un platou mai sus de Bad Aussee, cu vederi panoramice spre Dachstein.

Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin se afla in apropierea unuia dintre cele mai frumoase terenuri de golf din Alpi. In timpul iernii, pistele de schi sunt la numai cativa pasi de hotel.

Camerele hotelului dispun de: uscator de par, halat si papuc de baie, Tv, telefon, seif, minibar si acces la internet. Toate camerele de la Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin au un balcon sau o terasa cu vedere la muntii din jur.

Hotelul dispune de piscina cu bazin interior ce are suprafata de 80 m2, o piscina in aer liber (incalzita in timpul iernii) de 160 m2, sauna si mai multe bai de aburi, saloane de masaj si o sala de fitness, camere de relaxare, un salon de ceai cu o terasa panoramica pe acoperis si spa privat exclusivist.

Toate camerele de la Lindner Hotel & Spa - Die Wasnerin au un balcon sau o terasa cu vedere la muntii din jur.

Restaurantul hotelului ofera specialitati regionale, bufete tematice si specialitati din bucataria internationala.

Website: www.lindner.de

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu cada si dusCamere cu seifCamere cu telefonCamere de nefumatoriCentru de fitnessInternet in hotelMinibar in camerePiscina exterioaraPiscina interioaraSaunaSpaTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel