Hotel Linsberg Asia

Hotel Linsberg Asia     

Hotelul Linsberg Asia este situat la 9 km de Wiener Neustadt si la  45 de minute cu masina de Viena, in sudul Austriei Inferioare.
Ambianta hotelului este una specifica Orientului Extrem. Oaspetii acestui hotel pot alege dintr-o mare varietate de tratamente si se pot relaxa in 8 piscine diferite si in centrul Spa.

Toate camerele dispun de: aer conditionat, TV satelit, acces gratuit la internet si o zona de relaxare.

In zona Spa sunt disponibile piscine interioare, piscine incalzite in aer liber si cazi cu hidromasaj. Oaspetii pot alege dintr-o varietate de saune, tratamente corporale asiatice si tratamente terapeutice asiatice.

Hotelul Linsberg imbina preparatele asiatice traditionale si moderne cu mancaruri internationale si regionale. Sunt servite vinuri locale si straine, precum si cocktail-uri internationale.

Terenul de golf Föhrenwald se afla la 10 minute distanta cu masina. Langa Bad Erlach veti gasi un teren de tenis si o varietate de trasee incantatoare pentru drumetii si ciclism.

Website: www.linsbergasia.at

Facilitati:

BarCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitInternet in hotelJacuzziHotel cu parcareSaunaSpaUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel