Hotel Lucy

Hotel Lucy      

Hotelul Lucy este situat in partea vestica a localitatii Kavala, la aproximativ 2 km de port, la 29 km de aeroport. Este una dintre cladirile  reprezentative ale regiunii din punctul de vedere al locatiei si arhitecturii.

Hotelul a fost renovat in 2008 -2009. Dispune de: 65 de camere duble, unele cu pat twin, altele cu pat matrimonial; 9 camere Executive Suite cu vedere panoramica la mare sau la piscina; Junior Suite - printre cele mai spatioase camere ale hotelului.
Camerele au dotari standard: grup sanitar propriu, uscator de par, oglinda cosmetica, telefon in baie si in camera, internet, seif, minibar, TV cu ecran plat, satelit, radio, birou, saltele ecoligice si anatomice, aer conditionat centralizat.
 
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor mai multe tipuri de facilitati: restaurant central Anatoli, de unde se poate admira peisajul exotic al regiunii, restaurant a la carte, lobby bar, bar la etaj, 3 sali de conferinta echipate modern, sala de evenimente.

Descriere servicii masa: Micul dejun este tip bufet.        

Website: www.lucyhotel.gr

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu cada si dusCamere cu plasma-lcd tvCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelitCity-hotelInternet in hotelMinibar in camerePiscina exterioaraServicii pentru conferinte

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesSolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel