Hotel Mardan Palace

Hotel Mardan Palace      

Recomandat de agentie

Turcia -Antalya -Mardan Palace
Sunteti invitat in una din cele mai exclusiviste statiuni ale Marii Mediterane, unde cea mai fina ospitalitate va este oferita cu dedicatie si entuziasm.
Mardan Palace este hotelul care readuce la viata uimitoarele zile ale arhitecturii otomane, adaugand ca ingrediente esentiale: pasiunea specifica pentru serivicii si calitate; totul pentru realizarea acestei deosebite povesti orientale.

Hotelul este situat in Antalya - statiunea Lara, pe malul marii, la 15 km de aeroport. A fost construit in anul 2008 pe o suprafata totala de 180 000 mp.

Toate camerele sunt echipate cu sisteme multi - media interactive avansate, inclusiv conexiune de internet WiFi.

Hotelul Mardan Palace este alcatuit din 3 corpuri:

Anatolian Wing - un total de 225 de camere - caracteristic: decoratiunile traditional otomane, de la combina?ii de culori grandios stabilite în lemn de culoare închis? ?i terminand cu detalii din aur;

European Wing: simplitatea celor 203 camere este reflectata de un design interior post-modern;

Dolmabahce Wing: cele 88 de camere sunt cele mai luxos mobilate din tot hotelul.

Mardan Palace dispune de o suprafata de 7500 mp doar pentru serviciile spa si fitness: aromaterapie, hitroterapie, baie turceasca, etc.
In cadrul hotelului se gasesc variante interesante si diverse, pentru servirea meselor precum: restaurant rusesc, francez sau mediteraneean. De asemenea,
in hotel sunt diverse posibilitati de a petrece o seara deosebita in locatii precum: Onyx Bar si Jazz Bar, cu muzica live.

Hotelul ofera ca sistem de masa: BB - Mic Dejun sau HB - Demipensiune
Plaja proprie hotelului - cu nisip; dispune de ponton.

Website: www.mardanpalace.com

Turcia Hotel In Antalya

Facilitati:

RestaurantBarAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaBusiness centerCamere cu seifCentru de fitnessConciergeInternet in hotelLoungeMinibar in camerePiscina exterioaraRoomserviceSpaUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel