Hotel Maritim

Hotel Maritim    

Recent renovat, hotelul Martim este situat in statiunea Calella, la 50 m de plaja Garbi si la cateva minute distanta de magazine.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati si servicii: piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, miniclub si spatiu de joaca pentru copii, jacuzzi, bar, restaurant, sauna, Wi-Fi internet, exchange, sala de jocuri, sala de sport, servicii medicale la cerere, programe de animatie, parcare ( contra cost).

Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, balcon, uscator de par, minifrigider, telefon, tv, camere cu vedere la mare.

Este un hotel recomadat in special familiior cu copii pentru multiplele activitati pe care le pune la dispozitie pentru distractia celor mici. Jordi, este mascota hotelului care-i incanta pe copii, si nu numai, in fiecare zi.

Website: www.ghthotels.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu frigiderCamere cu telefonCentru de fitnessSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziPiscina exterioaraPiscina interioaraPlaja in apropiereSaunaTeleviziune prin cabluUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

Family

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel