Hotel Maritime Jolie Ville Golf & Resort

Hotel Maritime Jolie Ville Golf & Resort      

Hotelul este situat la 5 km de aeroportul din Sharm el Sheikh si la 7 km de centrul statiunii si de Naama Bay.

Hotelul dispune de un teren de golf cu 18 gauri, o varietate de restaurante ce ofera mancaruri din bucataria internationala; autobuz gratuit catre Naama Bay, centru fitness, sauna, masa, biliard, centru spa, centru diving, mini club pentru copii si mini aqua park cu piscina pentru copii si echipa de animatie.
Hotelul este compus din cladirea principala cu 2 etaje si bungalow-uri de un etaj. Dispune de 418 camere: 165 de camere standard cu suprafata de aproximativ de 50 mp, Royal Wing, Royal Wing Suite, Executive Suite si Private Villa; dispune de asemenea de camere pentru nefumatori si pentru persoane cu dizabilitati.

Alte facilitati si servicii la dispozitia oaspetilor: 7 restaurante, 4 baruri,3 piscine exterioare (2 cu incalzire, iarna, 1 cu apa de mare), 2 topogane de apa (cu incalzire, iarna), 8 sali de conferinte (de la 10 la 500 pers., contra cost), spalatorie (contra cost), coafor (contra cost), medic, la cerere (contra cost), magazine, schimb valutar, parcare (gratuit), comanda taxi, Internet-cafe (contra cost),autobuz pana in oras.

Dispune de plaja proprie, recif de corali, ponton. Se recomanda incaltaminte speciala. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja – gratuit.
La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit.

Website: www.maritim.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu aer conditionatCamere cu seifCamere cu televiziune prin satelit

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel