Hotel Mercur Minerva Family

Hotel Mercur Minerva Family    

 

Situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 50 m de farmecul plajei, Complexul Mercur Minerva Family Club pune la dispozitia turistilor 25.000 metri patrati de confort si distractie.

Turistii beneficiaza de trei locatii moderne de cazare: Vila Maia 4*, Hotel Mercur 3* si Hotel Minerva 3*, cu o capacitate de 282 de camere.

Experienta de vacanta poate incepe in Vila Maia 4* care ofera 12 apartamente cu living si dormitor. In plus, in corpurile de cazare Mercur 3* si Minerva 3* sunt disponibile 238 de camere duble Standard (matrimoniale si twin) si 32 de camere duble Family, fiecare cu balcon propriu.

Complexul Mercur Minerva Family Club se remarca atat prin pachetele de servicii de tip Demipensiune, All Inclusive si ALL INCLUSIVE PREMIUM cat si prin variate modalitati de petrecere a timpului liber: petreceri pe plaja, spectacole si seri tematice. Gandite pentru nevoile familiilor cu copii, un restaurant spatios cu servicii de tip bufet, o pizzerie pentru micile placeri de zi cu zi si un lounge bar&cafenea completeaza prezenta piscinelor si a teraselor care ofera acces rapid la plaja larga si nisipoasa.

 

Pentru siguranta turistilor intreg complexul este prevazut cu camere de supraveghere video, atat in corpurile de cazare cat si la locurile de joaca pentru copii si pe plaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facilitati:

Accesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu frigiderSpatiu de joaca pentru copiiPiscina exterioaraPlaja in apropiereRoomserviceSemnal gsmTeleviziune prin cabluWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel