Hotel Mistral Resort Moeciu

Hotel Mistral Resort Moeciu     

Situat intr-o zona superba din Moieciu de Sus, la 1130 m altitudine - o locatie ideala pentru veri racoroase si ierni pline de zapada, pentru o sedere confortabila si relaxanta, Mistral Resort Moieciu va asteapta cu oferte de cazare si agrement pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii intr-un sat traditional de munte romanesc.

Inconjurat de muntii Bucegi pe de o parte si de muntii Piatra Craiului pe de alta parte, hotelul ofera un peisaj incantator spre Rezervatia Naturala "Bucegi". Aerul curat, natura, drumetiile, excursiile organizate cu plecare de la hotel vin in completarea atmosferei de liniste si relaxare.

Hotelul este unul modern, nou, deschis in Decembrie 2009, si care dispune de: 50 de camere duble si 12 duplexuri, Restaurant de 400 persoane, Sky Bar panoramic si tea room, Centru de conferinte cu capacitate de 200 persoane, Disco Club Heaven.

Toate camerele sunt dotate cu: televiziune prin cablu, uscator de par si minibar, acces la internet. Pentru siguranta bunurilor oaspetilor exista cate un seif in fiecare camera. Toate camerele au balcoane spatioase cu privelisti de neuitat. La cerere puteti beneficia de camere pentru nefumatori. 

Website: www.mistralresort.ro  

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu cada si dusCamere de nefumatoriMinibar in camereTeleviziune prin cabluUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel