Hotel Neue Post

Hotel Neue Post     

Hotelul este situat in statiunea Zell Am See, in centru, la inceputul zonei pietonale, la doar 2 minute distanta de lac si de stratia de tren. Recent renovat si extins, hotelul este inconjurat de parcul castelului si de gradina.

Hotelul Neue Post ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: 2 restaurante internationale a la carte, un pub, un bar, un magazin alimentar bine aprovizionat, un hol, un lounge, semineu si un salon traditional din lemn, sauna, masaj si solar(contra cost), piscina exterioara incalzita, fitness.  Acces gratuit wireless LAN este disponibil in domeniul public si in cele mai multe camere. Un garaj de parcare este de asemenea disponibil.

Camerele hotelului dispun de mobilier de calitate. Camerele duble standard au aproximativ 18 mp; studioul are, pe langa dormitorul generos si o zona de living, aproximativ 35 mp pentru 2-4 persoane, optional cu balcon, optional cu chicineta; suita are doua camere, living cu zona de luat masa si chicineta, cu fereastra catre strada, aproximativ 50 mp pentru 2-4 persoane; Toate camerele sunt pentru nefumatori, fumatul fiind permis doar pe balcoane sau la barul hotelului.

Website: http://www.hotelneuepost.at

Facilitati:

RestaurantCamere cu telefonCentru de fitnessMagazinPiscina exterioaraSaunaUscator de par in camereWi-fi internet

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel