Hotel Neuhintertux Gletscher & Spa

Hotel Neuhintertux Gletscher & Spa     

Hotelul este situat la baza ghetarului Hintertux, chiar pe partia de schi de langa statia din vale a telecabinei Zillertaler Gletscherbahn.

Gletscher & Spa Neuhintertux este un hotel de familie si ofera camere, suite si apartamente confortabile, ce dispun de balcon si facilitati moderne: halat si papuci de baie, uscator de par, tv-satelit, seif, etc.

Ultimul etaj al hotelului Neuhintertux ofera o zona de wellness si centru de infrumusetare ce se intinde pe o suprafata de 750 m2 si ofera vederi panoramice catre ghetar.

Restaurantul hotelului ofera o gama larga de preparate austriece si internationale delicioase.
Va puteti relaxa cu un pahar de vin la bar sau va puteti destinde in atmosfera speciala oferita de Cigar Lounge, unde aveti la dispozitie o selectie deosebita de trabucuri fine.

Alte facilitati oferite de catre hotel: parcare, biliard, centru fitness, golf in interiorul hotelului, diverse pachete de infrumusetare si tratamente.

Website: www.neu-hintertux.com

Facilitati:

RestaurantBarCamere cu cada si dusCamere cu telefonCamere cu televiziune prin satelitCentru de fitnessCigar barSaunaSpaTratamente fizioterapie masajUscator de par in camere

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Nu exista oferte pentru aceasta locatie.

Adauga opinie hotel